Handelsbetingelser

  Generelle oplysninger

  KK Engros
  Aqqusinersuaq 48
  Postboks 1065, 3900 Nuuk Grønland
  CVR nr.: 16607479
  Telefon: +299 32 86 11

   Betaling

   KK Engros modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner.

    Levering

    KK Engros tilstræber at afsende ordrer, som er modtaget inden kl. 15.00, samme dag. Der leveres kun til adresser i Grønland, og yderligere information vil fremgå, når du forsøger at gennemføre din bestilling. Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse.

    Da vi benytter forskellige lagre i Grønland og Danmark, kan din bestilling blive splittet op i flere delleveringer. En bestilling kan også blive håndteret af forskellige fragtfirmaer, hvis der indgår forskellige varetyper. Uanset antallet af delleveringer vil leveringsomkostningen samlet set aldrig overstige det beløb, der fremgår af din bestilling. Det er et krav, at du er på leveringsadressen i tidsrummet for levering. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, så kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne.

    Der fremsendes en e-mail med en faktura for de afsendte varer, når varerne sendes afsted fra vores lager. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, så modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage faktura for, når de efterfølgende afsendes.

    Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af varetype, vægt, leveringssted, leverandør og leveringsform m.v. De samlede leveringsomkostningerne vil fremgå, når du bestiller varer på

    KK Engros.gl. Dine ordrer leveres af KK Engros.

     Reklamationsret

     Der gives 2 års reklamationsret iht. købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og eller produktion. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen -afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen. KK Engros vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

     Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence og Forbrugerstyrelses hjemmeside:

     https://aua.gl/forbruger.

     Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til følgende adresse. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

     KK Engros
     Aqqusinersuaq 48
     Postboks 1065
     GL-3900

      Refusion

      Ved refusion fremsendes bankoplysninger i form af registrerings- og kontonummer til ordre@kkengros.gl. Oplysningerne vil kun blive anvendt til behandling af refusionen.

       Returret

       Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Returneringsomkostninger skal du

       selv afholde. Perioden regnes fra den dag;

        • Hvor du modtager ordren.
        • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
        • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
        • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

       Fortrydelse skal meddeles til os senest 14 dage efter købet, og varen skal desuden returneres senest 14 dage efter meddelelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på ordre@kkengros.gl.

       I meddelelsen skal du gøre udtrykkeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Fortrydelse kan ikke ske ved blot at nægte modtagelse af varen. Ved returnering af varen, udfyldes den vedlagte returseddel og sende varen til:

       KK Engros
       Aqqusinersuaq 48
       Postboks 1065
       GL-3900 Nuuk

        Varer undtaget fortrydelsesretten

        Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

         • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
         • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
         • Varer, der grundet sin art, bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
         • Varer, hvor plomberingen er brudt.
         • Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
         • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

         Returnering

         Ordrer skal sendes retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til den er modtaget retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

          Varens stand ved returnering

          Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er taget i brug herudover, betragtes den som brugt. Det medfører, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur svarende til varens handelsmæssige værdi på tidspunktet for modtagelse af de returnerede varer. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså kun besigtige eller afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

           Tilbagebetaling

           Ved fortrydelse får du det indbetalte beløb retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

           Tilbagebetaling sker uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

            Klagemuligheder

            En klage over en vare eller tjenesteydelse kan behandles ved skriftlig henvendelse til ordre@kkengros.gl. En klage kan derudover indbringes til det Grønlandske Forbruger og Konkurrencestyrelse https://aua.gl/forbruger.

             OBS!

              

             Vær opmærksom på, at vi holder lukket 2. pinsedag d. 29. maj.

              

             Venlig hilsen,

             KK Engros

             OBS!

              

             Vær opmærksom på, at vi holder lukket Kr. Himmelfart d. 18. maj.

              

             Venlig hilsen,

             KK Engros

             OBS!

              

             Vær opmærksom på, at vi holder lukket på Nationaldagen d. 21. juni.

              

             Venlig hilsen,

             KK Engros

             OBS!

              

             Vær opmærksom på, at vi holder lukket St. bededag den 5. maj. 

              

             Venlig hilsen,

             KK Engros

             OBS!

              

             Vær opmærksom på, at vi holder lukket i påskeferien fra den 6. april til og med den 10. april.

              

             Venlig hilsen,

             KK Engros