Vores vision og mission

Vores vision er at være Grønlands største og bedste foodservice leverandør

 

 

Vi arbejder hele tiden på at få en bedre indsigt i vores kunder behov og udvikle koncepter, der kan være med til at styrke vores kunders forretning. Vores største interesse er, at vores kunder har en sund forretning; derfor arbejder vi løbende med at øge trygheden og kvaliteten af de services og varer, som vi tilbyder.

Vi sætter en ære i at være vores kunders sparringspartner. Derfor fokuserer vi meget på at optimere interne og eksterne processer her og nu samt at udnytte markedets erfaringer bedst muligt. Vi drager stor nytte af den erfaring, som findes hos vores ejere, men også igennem vores dygtige medarbejdere, som vi løbende tilbyder kompetencegivende uddannelser.

 

KK Engros er den rigtige partner, når I ønsker at styrke jeres forretning.

En del af Pisiffik

HVEM ER VI?

GRØNLANDS TOTALLEVERANDØR TIL PROFESSIONELLE

Gennem de seneste år er det lykkedes os at udvikle vores forretning til at være landets førende cateringvirksomhed. Vi har alt det, som du behøver, og derfor behøver du kun at handle ét sted. KK Engros er landsdækkende med leveringer fra Kap Farvel til Qaanaaq. Hos os stræber vi altid efter at yde vores kunder den bedste service.

Læs mere her

KVALITET TIL LAVE PRISER

KOKKENS CATERING ER VORES PRIVATE LABEL SERIE

Filosofien bag vores private label serie, Kokkens Catering, er, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være dyre.
Med udgangspunkt i dette søger vi løbende at udvikle vores sortiment i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. For os er det vigtigt at have fingeren på pulsen, så vi køber ind til attraktive priser, som vores kunder kan få fordel af.

Læs mere om Kokkens Catering her

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

MINE, OFFSHORE OG TRAWLERE

Hos KK Engros handler vi med en lang række forskellige virksomheder, som alle har forskellige krav til deres leverandører. Her kan bl.a. nævnes: minedrift, offshore og trawlere.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her

PrimaFrugt

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment

Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.
Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Læs mere her