Hvem er vi?

Grønlands totalleverandør til professionelle

Gennem de seneste år er det lykkedes os at udvikle vores forretning til at være landets førende cateringvirksomhed.

Vi har alt det, som du behøver, og derfor behøver du kun at handle ét sted.

KK Engros er landsdækkende med leveringer fra Kap Farvel til Qaanaaq. Hos os stræber vi altid efter at yde vores kunder den bedste service. KK Engros er en grønlandsk virksomhed med alle vores ansatte lokalt placeret i Nuuk. Dette medfører, at vi har et stort kendskab til de udfordringer og forhold som gør sig gældende i Grønland.

KK Engros er totalleverandør af alt indenfor fødevarer, konfekture, drikkevarer og nonfood. Med mere end 15.000 varenumre har vi et stort og velassorteret sortiment, og derfor er du sikker på, at vi altid har det, du lige står og mangler.
Vi har nøje udvalgt de bedste leverandører i både ind- og udland. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi har alle de specialiteter, som hjertet begærer.

  • 3.000 m2 lager i Nuuk
  • Alt i kolonial og ferskvarer
  • Alt indenfor køkkenindretning og udstyr
  • Stort udvalg af nonfood
  • Frugt og grønt
  • Cash & Carry butik i Nuuk

 

Vores historie

KK Engros er en moderne virksomhed med en lang historie i Grønland: vi har leveret varer i Grønland siden 1972. Vores lange historie gør, at vi forstår de udfordringer, der er ved at være placeret i de arktiske egne, og de erfaringer udnytter vi hver eneste dag til at give vores kunder den bedste service.

I starten handlede vi udelukkende med foodservice produkter, men gennem årene har vi udviklet vores sortiment såvel som vores koncepter til at inkludere meget mere end det. I dag tæller vores sortiment også storkøkkenudstyr, kioskvarer, kontorartikler osv. Således har vi udviklet KK Engros til at være totalleverandør til dig, der arbejder i et professionelt køkken, driver et hotel eller en restaurant.

Fremtiden

Vi arbejder løbende på at forbedre vores service, så vi bedst tilpasser os vores kunders behov og de generelle tendenser. Dette kan være i form af nye koncepter, udvidet muligheder for e-handel eller sparring fra vores dygtige konsulenter.

En del af Pisiffik

HVEM ER VI?

GRØNLANDS TOTALLEVERANDØR TIL PROFESSIONELLE

Gennem de seneste år er det lykkedes os at udvikle vores forretning til at være landets førende cateringvirksomhed. Vi har alt det, som du behøver, og derfor behøver du kun at handle ét sted. KK Engros er landsdækkende med leveringer fra Kap Farvel til Qaanaaq. Hos os stræber vi altid efter at yde vores kunder den bedste service.

Læs mere her

KVALITET TIL LAVE PRISER

KOKKENS CATERING ER VORES PRIVATE LABEL SERIE

Filosofien bag vores private label serie, Kokkens Catering, er, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være dyre.
Med udgangspunkt i dette søger vi løbende at udvikle vores sortiment i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. For os er det vigtigt at have fingeren på pulsen, så vi køber ind til attraktive priser, som vores kunder kan få fordel af.

Læs mere om Kokkens Catering her

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

MINE, OFFSHORE OG TRAWLERE

Hos KK Engros handler vi med en lang række forskellige virksomheder, som alle har forskellige krav til deres leverandører. Her kan bl.a. nævnes: minedrift, offshore og trawlere.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her

PrimaFrugt

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment

Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.
Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Læs mere her