Ejerforhold

 

   

Fra den 1. januar 2016 er KK Engros 100% ejet af den Grønlandske dagligvarekæde Pisiffik.

DET BEDSTE STED AT HANDLE
Mere end 600 medarbejdere står klar til at give dig den bedste service og en god indkøbsoplevelse. Pisiffik er en moderne butikskæde med syv butikskoncepter, højt kvalitets niveau, konkurrencedygtige priser og et særdeles højt serviceniveau.
Vi har mere end 40 butikker i Grønlands 6 største byer, hvor vi driver detailkoncepterne Pisiffik Supermarked, Spar, Torrak Fashion, Elgiganten, Jysk, Pisattat samt Nota Bene. Derudover driver vi engroshandel i hele landet gennem KK Engros og KK Cash & Carry-butikkerne

Vores mål er at være Grønlands foretrukne indkøbssted og arbejdsplads, og det mål gør vi vores ypperste for at indfri.

VI GØR ALTID VORES BEDSTE
I Pisiffik vil vi gerne give vores kunder og medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige.  Det gør vi ved konstant at spørge os selv: Hvordan kan vi gøre vores bedste i lige præcis den her situation? Det betyder, at vi hele tiden arbejder for at gøre vores kunders oplevelse bedre med fantastisk service og et spændende og inspirerende sortiment.

 

  

En del af Pisiffik

HVEM ER VI?

GRØNLANDS TOTALLEVERANDØR TIL PROFESSIONELLE

Gennem de seneste år er det lykkedes os at udvikle vores forretning til at være landets førende cateringvirksomhed. Vi har alt det, som du behøver, og derfor behøver du kun at handle ét sted. KK Engros er landsdækkende med leveringer fra Kap Farvel til Qaanaaq. Hos os stræber vi altid efter at yde vores kunder den bedste service.

Læs mere her

KVALITET TIL LAVE PRISER

KOKKENS CATERING ER VORES PRIVATE LABEL SERIE

Filosofien bag vores private label serie, Kokkens Catering, er, at kvalitetsprodukter ikke behøver at være dyre.
Med udgangspunkt i dette søger vi løbende at udvikle vores sortiment i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. For os er det vigtigt at have fingeren på pulsen, så vi køber ind til attraktive priser, som vores kunder kan få fordel af.

Læs mere om Kokkens Catering her

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

MINE, OFFSHORE OG TRAWLERE

Hos KK Engros handler vi med en lang række forskellige virksomheder, som alle har forskellige krav til deres leverandører. Her kan bl.a. nævnes: minedrift, offshore og trawlere.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her

PrimaFrugt

Hos Prima Frugt har vi et bredt økologisk sortiment

Vi har både danske og udenlandske økologiske produkter alt afhængig af sæsonen.
Hovedparten af de danske økologiske produkter hentes naturligvis direkte hos avlerne. Prima frugt har et af markedets bredeste økologiske sortimenter inden for frugt og grønt.

Læs mere her